Vols participar en els nostres tallers d’innovació?

Vols participar en els nostres tallers d’innovació?

La passió de Blue Room Innovation és fomentar l’ús de les TIC en el dia a dia de les empreses ja que els dóna valor afegit i poder d’innovació. Tot, gràcies a la nostra recerca aplicada, l’ús de tecnologia avançada i solucions innovadores.

Els tallers d’innovació de Blue Room constitueixen una oportunitat única per accedir a múltiples etapes del nostre procés d’innovació. Tindràs accés als nostres experts en innovació de negocis i tecnologia, que et guiaran a través de la creació i selecció d’idees disruptives per transformar el teu negoci.

Participar en aquests tallers és gratuït i dirigit a la promoció de la innovació del progrés tecnològic.

Les temàtiques dels nostres tallers giren a l’entorn de cinc eixos principals:

  • Smart Open Innovation Platform
  • Art i TIC
  • Turisme
  • Indústria 4.0
  • Venda al major i al detall

Alguns exemples dels nostres tallers:

Taller ‘Smart Open Innovation Platform’

Diversos grups d’interès relacionats amb l’àmbit de les  plataformes Smart Open Innovation han mantingut ja dues trobades a Blue Room Innovation per establir els reptes i oportunitats pel que fa a aquest tipus de plataformes intel·ligents.

Taller ‘Art i TIC’

En aquest cas, el Sónar +D, la Universitat ERAM i altres pimes del sector de les indústries creatives com ara Minimilks i Tururut Art Infogràfic van participar en una primera trobada dirigida a facilitar les connexions entre l’art i les TIC, per tal de promoure una xarxa sòlida europea en aquest sector. Més informació aquí.

La innovació per respondre als desafiaments del segle XXI necessita la col·laboració multidisciplinària de tots els sectors de la societat. Si apliquem el concepte d’innovació en el dia a dia d’una empresa, aquest es tradueix en la capacitat que té l’organització per fer coses noves que li aportin valor afegit.

Molt sovint, aquesta capacitat d’innovació ve determinada per l’estructura de l’organització, el tipus de lideratge organitzatiu i la capacitat de creació d’idees noves per part de les persones que en formen part. Per desenvolupar la innovació cal que l’organització no s’aferri a processos rígids, que sigui capaç de canviar la seva direcció si hi ha possibilitats de millora, i que adopti  un enfocament global i a llarg termini.

Com puc innovar?

Donar respostes és generar moltes idees. La creativitat és el mitjà pel qual provoquem aquest naixement d’idees noves amb la finalitat d’aplicar-les de manera pràctica per assolir els objectius proposats, és a dir, innovar!

Per això, volem fomentar la col·laboració i la transferència de coneixement a través de la celebració de tallers i reunions al nostre centre entorn una temàtica concreta. Blue Room Innovation convida periòdicament experts a presentar idees sobre temes d’interès per a ambdues parts. Aquests tallers i reunions són de caràcter intern i es duen a terme a través d’acords de col·laboració establerts entre Blue Room i diferents agents vinculats a diferents sectors i interessats en innovar. A més, els tallers estan dirigits a promoure la col·laboració europea i internacional en l’àmbit de la innovació oberta per tal de fomentar la competitivitat i l’esperit empresarial.

A més, els nostres tallers també volen donar compte sobre com la innovació i la tecnologia poden dinamitzar i també transformar les empreses i organitzacions.

Escriu-nos per a més informació sobre els calendaris i agendes!

El taller que t'interessa:

El teu nom:

El teu email:

Deixa el teu comentari:

shares