Com el Blockchain pot millorar el màrqueting digital

Com el Blockchain pot millorar el màrqueting digital

Com el Blockchain pot millorar el màrqueting digital

El Blockchain pot ser una tecnologia nova, però ja ha millorat diversos sectors, inclòs el màrqueting digital. Per als no iniciats, es tracta d’una sèrie de registres digitals anomenats blocs, tots units entre si sense intervenció de tercers. Però el seu principal atractiu és que totes les transaccions que hi ha al seu interior es poden verificar i registrar, cosa que resulta en una major transparència. A més, tal com s’esmenta a la publicació ‘La tecnologia Blockchain al cor de la societat”’, blockchain us permet crear rutes d’auditoria immutables, cosa que falta a l’espai de màrqueting digital.

El Blockchain està estretament associat amb el sector financer a causa de la seva contribució a la criptomoneda, tot i que molts desconeixen el seu impacte en altres indústries com el màrqueting digital. Blockchain ha tingut un gran impacte en la manera com els professionals del màrqueting optimitzen el seu treball. Per tant, amb això en ment, aquí teniu una visió general de com blockchain està canviant el màrqueting digital per sempre:

Augment de la transparència

Els consumidors sempre han comprat a grans botigues sense saber si compraven articles que els havien comercialitzat. Tot això canvia quan es tracta de blockchain, ja que els consumidors ja no hauran de preguntar si el que compren és autèntic, de comerç just o és el que el fabricant afirma que sigui.

La transparència és un dels principis clau del blockchain i Customer Think destaca com les empreses podran verificar l’origen d’un producte, on es va fabricar, qui el va fabricar i fins i tot quant paguen els treballadors que el van fabricar. Això és molt important, sobretot ara que vivim en un moment en què els consumidors es preocupen més per la integritat de l’empresa que fabrica els productes que compren i no només per la qualitat dels productes.

Anuncis digitals més assequibles

No s’exagera per què la publicitat és crucial per a l’èxit d’una empresa. Al cap i a la fi, els anuncis tenen la capacitat d’atraure clients al vostre negoci, cosa que provoca un augment de les vendes. L’agència de màrqueting digital Ayima explica com mètodes basats en la tecnologia com PPC, anuncis socials de pagament i programàtics us poden ajudar a assolir els vostres resultats. No obstant això, el més freqüent és que costin un cèntim. Aquests vehicles publicitaris poden fer meravelles en generar clients potencials, però sovint impliquen un tercer, cosa que dificulta el seguiment d’anuncis.

Afortunadament, amb blockchain, es reduiria el cost de la publicitat digital, tenint en compte com la informació serà fàcilment accessible pels venedors. CMS Wire afirma que això els pot ajudar a accedir a mètriques d’anuncis sense passar per tercers addicionals, cosa que els permet mesurar el ROI dels seus anuncis. Els professionals del màrqueting podran millorar l’orientació sense haver de desemborsar més diners.

Màrqueting democràtic

Amb el  blockchain, el poder tornarà a la gent. Les empreses s’han beneficiat durant molt de temps de poder obtenir dades dels consumidors, cosa que és una pràctica invasiva, sobretot amb la forma en què les empreses també guanyen diners aprofitant la informació personal que recopilen. Blockchain pot posar fi a això retornant el valor de les dades als consumidors.

Pot eliminar les habilitats de les empreses per eliminar dades dels clients sense oferir-los el reemborsament. La gent tindrà l’opció de veure anuncis a canvi de moneda digital o fitxes, de manera similar al que està fent Brave, una empresa que proporciona tokens d’atenció bàsica (BAT) als usuaris que opten per interactuar amb anuncis. Tot i que això no és tan beneficiós per als professionals del màrqueting, ja que bàsicament confien en els clients per donar-los informació voluntàriament, és un pas endavant en matèria de protecció del consumidor.

Si voleu llegir més publicacions sobre les últimes tecnologies i innovacions, assegureu-vos de continuar comprovant Blueroom Innovation periòdicament per conèixer les darreres novetats tecnològiques actualitzades.

Publicar únicament per a l’ús de blueroominnovation.com

A càrrec de Jen Brielle

shares