Blockchain i la reducció dels residus alimentaris

Blockchain i la reducció dels residus alimentaris

Blockchain i la reducció dels residus alimentaris

Es ben segur que molts de vosaltres heu sentit parlar del Blockchain, les criptomonedes o el Bitcoin però, saps quines altres aplicacions pot tenir la tecnologia Blockchain? La tecnologia Blockchain ha arribat per quedar-se i ha permès crear ecosistemes tecnològics àgils i segurs que permeten inclús poder aplicar millores en els mecanismes de traçabilitat, la gestió de dades i la disminució de costos de la cadena de subministres, contribuint a disminuir les minves. A Blue Room Innovation hem desenvolupat un document per a tots aquells que vulgueu descobrir més al detall perquè l’ús de la tecnologia Blockchain pot ser una bona elecció per disminuir les deixalles en la cadena de distribució de la industria alimentaria.

Des de Blue Room Innovation treballem cada dia en projectes com RECICLOS per seguir evolucionant cap a un futur més ètic i sostenible

shares